TENTANG KAMI

Haiyan Jiaye Mesin Alat Co, Ltd didirikeun taun 2003. Kami sacara profésional dina ngahasilkeun sareng ngajual rupa-rupa alat angkat: jack hidraulik, alat pangropéa otomatis, alat perbaikan motor, sareng alat otomotif sanés. Kami meunang Accreditation jaminan Asuransi ISO9001 sareng kaseueuran produk urang ngagaduhan sertipikat CE. Produk kami diekspor ka seluruh dunya. Ku taun pangwangunan, ayeuna urang janten panalungtikan, eksplorasi, ngahasilkeun sareng perdagangan ka luar negeri babarengan.

Kapercayaan perusahaan urang "kualitas heula, inovasi téknis, jasa anu saé, sareng pangiriman gancang". Tujuanana kami nyaéta ngadamel merek kelas luhur, produk kelas luhur sareng jasa kelas luhur di antawis pesaing kami.

 

  • /tentang Kami/
  • Tingali Pikeun Anjeun Tuh

    Kecap ngan ukur tiasa nyarioskeun ka anjeun pisan. Parios galeri poto ieu pikeun ningali Haas anjeun tina unggal sudut.

  • /tentang Kami/

Ngalakukeun Lamaeun Seueur

Ti kontrol anu paling ramah ku industri, pikeun Sistem Wifi Intuitif Probing Inovatif (WIPS) urang, pikeun Pilihan urang anu spindles sareng alat-alat anu séhat, kami ngantepkeun anjeun ngonpigurasikeun mesin anjeun supados tiasa dianggo pikeun anjeun. Barina ogé, anjeun terang naon anu anjeun kedahkeun langkung saé tibatan saha waé. Diajar langkung seueur ngeunaan sadayana anu ditawarkeun Haas.

Ngalakukeun Lamaeun Seueur

Ngawangun Mesin kapang anjeun

Siap nyiptakeun ngagiling nangtung Haas énggal anjeun? Hayu urang milari mesin anu pas pikeun toko anjeun, sareng milari ku anjeun sorangan ku nambahan pilihan sareng fitur anu dianggo pikeun anjeun. DUKSARI AYEUNA