Pabrik Garage Jack China0003 pabrik sareng pabrik | Jiaye

Garasi Jack FL0303

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: Garasi Jack

Bahan: casting beusi grafit spheroidal, Q235 Seueur digulung lambaran

Kamampuh: 3 nepi ka 5T

Beurat net: 19-50KG

Kemasan: 2-2.5T: Batin - Kotak Warna

Waktu Pangiriman: 30-45days saatos nampi deposit anjeun


Jinis Produk

Produk Tag

Ngaran Produk: Garasi Jack

Bahan: casting beusi grafit spheroidal, Q235 Seueur digulung lambaran

Kamampuh: 3 nepi ka 5T

Beurat net: 19-50KG

Kemasan: 2-2.5T: Batin - Kotak Warna

Waktu Pangiriman: 30-45days saatos nampi deposit anjeun


  • Saméméhna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami