China Jack Stand JS0210 pabrik sareng pabrik | Jiaye

Jack Nangtung JS0210

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: Jack Stand

Bahan: tuangeun beusi grafit spheroidal, Q235 Seueur digulung lambaran

Kamampuh: 2 nepi ka 12T

Beurat net: 4.6-24KG

Kemasan: 2-6T: Batin - Kotak Warna

12T: Batin — Caeton

Waktu Pangiriman: 30-45days saatos nampi deposit anjeun


Jinis Produk

Produk Tag

Ngaran Produk: Jack Stand

Bahan: tuangeun beusi grafit spheroidal, Q235 Seueur digulung lambaran

Kamampuh: 2 nepi ka 12T

Beurat net: 4.6-24KG

Kemasan: 2-6T: Batin - Kotak Warna

12T: Batin — Caeton

Waktu Pangiriman: 30-45days saatos nampi deposit anjeun


  • Saméméhna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami