Cina standar Botol Jack BJ0201 pabrik sareng pabrik | Jiaye

Jack Botol baku BJ0201

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: Jack Botol Hidraulik

Bahan: baja Galén, Baja Karbon

Jangkungna ngangkat standar: 80mm-200mm

Beurat angkat standar: 2T dugi 200T

Beurat: 2.1KG-140KG

Kelir: Beureum, Bulao atanapi ngaropéa

Pitur: Kalayan baja anu berkualitas luhur, jacks kuat ngadamel beban anu ageung.

Dasar dikelas pikeun ngajamin stabilitas sareng kakuatan.

Ngolah khusus kanggo cincin sareng piston pikeun mastikeun pagelaran awét sareng nguatkeun tahan kana korosi.

Packing: 2-6T: Batin - Box Box / PVC Box Outter-Carton

8-32T: Batin — Outlet Box Colour-Carton

50-200T: Kasus Kayu

Waktu Pangiriman: Dina 30 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna


Jinis Produk

Produk Tag

Ngaran Produk: Jack Botol Hidraulik

Bahan: baja Galén, Baja Karbon

Jangkungna ngangkat standar: 80mm-200mm

Beurat angkat standar: 2T dugi 200T

Beurat: 2.1KG-140KG

Kelir: Beureum, Bulao atanapi ngaropéa

Pitur: Kalayan baja anu berkualitas luhur, jacks kuat ngadamel beban anu ageung.

Dasar dikelas pikeun ngajamin stabilitas sareng kakuatan.

Ngolah khusus kanggo cincin sareng piston pikeun mastikeun pagelaran awét sareng nguatkeun tahan kana korosi.

Packing: 2-6T: Batin - Box Box / PVC Box Outter-Carton

8-32T: Batin — Outlet Box Colour-Carton

50-200T: Kasus Kayu

Waktu Pangiriman: Dina 30 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna

FAQ

Q: Naha milih Haiyan Jiaye Mesin Alat Co, Ltd?

A: Kusabab urang Produsén profésional anu gaduh langkung ti 20 taun pangalaman OEM,

kalolobaan bagéan produk anu dihasilkeun ku urang sorangan.

Misalna pompa sareng silinder dihasilkeun ku mesin CNC téknologi tinggi; las nganggo mesin robot aoto.

Q: Naon kualitas jack jack hidraulik?

A: 1.tipangan bahan nurutkeun ISO 9001

Pamariksaan 2.100% dina prosés produksi

3.100% pamariksaan nalika ngumpul réngsé (ngeusian Alat Perangkat Terbatas sareng Uji Beban Bukti)

4.pencar produk sateuacan pangiriman numutkeun ISO 9001

5. Pamariksaan ku pembeli (upami diperyogikeun)

Catetan: Kami bakal mastikeun yén 100% mumpuni sateuacan kiriman

T: Naon ngeunaan garansi?

A: Sataun saatos kiriman.

Upami masalah éta disisi ku pabrik, kami bakal nyayogikeun bagian cadang gratis atanapi produk anu badé direngsekeun masalah.

Upami masalah éta dibéréskeun ku palanggan, Kami bakal nyayogikeun rojongan téknis sareng nyayogikeun suku cadang sareng harga anu langkung handap.

Q: Naha harga anjeun sakedik langkung luhur ti pabrik atanapi perusahaan dagang sanés?

A: Kusabab urang resep ngiringan win-win stratery ku kituna urang tiasa gaduh hubungan bisnis anu panjang, anu hadé sareng penting pikeun urang sadua.

Janten urang henteu ngajual produk beurat ringan atanapi stiker kapasitas tinggi (sapertos 5 ton stiker 10 ton)

Urang mastikeun yén unggal produk ti jiaye mangrupikeun barang asli sareng harga lumrah.

Q: Naha kuring tiasa nyandak conto?

J: Leres. Sampel dialu-alukan ka urang sateuacan produksi massal.

Tapi sababaraha biaya tambahan sareng biaya produk bakal ngeusi heula ti nasabah, sareng biaya sampel bakal balik deui ka customer sakali ngamimitian produksi massal.

Q: Dupi toko kren 100% dirakit ogé di bursa?

A: Np, sadaya jacks, jack floor, jack hidraulik bakal nembé diproduksi numutkeun pesenan anjeun kalebet conto.


  • Saméméhna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami