Kisaran aplikasi hidraulik

Kisaran aplikasi hidraulik
Transmisi hidraulik gaduh seueur kaunggulan anu luar biasa, janten sacara umum dianggo, sapertos panggunaan industri mesin pangolahan plastik, mesin tekanan, alat mesin, jsb .; mesin leumpang dina mesin konstruksi, mesin konstruksi, mesin tatanén, mobil, jsb .; Mesin metalurgi, alat angkat, alat penyesuaian roller, jsb .; Proyék konservasi cai sipil sareng gerbang kontrol banjir sareng peralatan empang, gerak ranjang walungan, lembaga kendali jembatan, jsb.; tanaga kakuatan tanaga turbin tanaga paranti listrik, tanaga tanaga nuklir, jsb .; bango dek kapal sapertos alat kontrol antena raksasa pikeun téknologi khusus, ukur buoy, angkat sareng péngkolan panggung, jsb .; Alat kontrol artileri militér, alat pangurangan kapal, simulasi pesawat, Perangkat angkutan pesawat mundur sareng alat kontrol rudder.
Prinsip dasar transmisi hidraulik nyaéta dina wadah anu ditutup, panggunaan minyak tekanan janten médi kerja kanggo ngahontal artos energi sareng kakuatan pangiriman. Salah sahiji cair anu katelah médium kerja, biasana minyak mineral, peranna sareng pangiriman mékanis tina beubeur, ranté sareng gear sareng komponén pangiriman anu sami.


Waktu pos: Nov-23-2019