Warta

  • Sanaos krisis virus corona

    Automekanika Shanghai mangrupikeun kajadian anu paling penting pikeun industri otomotif di Cina. Sanaos krisis virus corona, Automekanika Shanghai tetep dina kalénder pameran dagang. Langkung ti 140 nagara sareng langkung sareng 6000 perusahaan nampilkeun jasa antara 2 sareng 5 Désémber. Éta peryogi...
    Maca deui
  • Pancegahan pikeun panggunaan jack

    1. Nalika nganggo catty garing, éta kedah ditempatkeun rata, sareng kai tiasa dilapis dina tungtung handapeun catty garing pikeun nyegah jacking Fénoména ngageser lumangsung nalika dianggo, nyingkahan kelenci sareng nyababkeun karusakan dina awak. 2. Saatos masang jack garing, anjeun kedah jack up bagian tina c ...
    Maca deui
  • Filsafat perusahaan urang

    Haiyan Jiaye Machinery Tools Co., Ltd. perenahna di Haitang Industrial Park, Xitangqiao Town. Perusahaan ngagaduhan filsafat bisnis maju sareng téknologi canggih. Dina kapercayaan anu kuat tina "markisa saluareun impian" sareng sumanget "integritas, syukur, éfisién, gawé babarengan, dina ...
    Maca deui
  • Kumaha carana nyegah jack hidrolik horizontal ti berkarat?

    Jacks mangrupikeun alat angkat alit anu kawilang umum urang. Kalayan kamekaran ékonomi, beuki seueur jalma anu mésér mobil, sareng jack horizontal pikeun mobil ogé populér pisan. Jack horisontal rentan ka sagala rupa karusakan nalika dipaké. Khususna, karat ogé masalah umum urang ayeuna ....
    Maca deui
  • 3 alesan pikeun milih jack horizontal

    Aya ogé seueur jinis jack. Di dieu urang ngan ukur ngabahas jinis anu paling sering dianggo ku panyelamat urang, anu sakirana tiasa dibagi kana dua kategori: Jack on-board pikeun kendaraan konsumén; Master mawa jack horisontal sorangan. Sajauh tina tugas éta nyalira, duanana di luhur dua ...
    Maca deui
  • Alat-alat sareng alat perbaikan otomatis: alat-alat listrik

    Salaku alat anu biasa dina padamelan sadidinten lokakarya, alat-alat listrik seueur dianggo dina damel kusabab ukuranana alit, beurat enteng, gampang dibawa, efisiensi damel anu luhur, konsumsi énergi rendah, sareng lingkungan panggunaan anu lega. Coét sudut listrik coét sudut listrik listrik ...
    Maca deui
  • Kisaran aplikasi jack hidrolik

    Kisaran aplikasi jack hidrolik Pangiriman hidrolik ngagaduhan seueur kaunggulan anu luar biasa, janten seueur dianggo, sapertos panggunaan industri umum tina mesin pengolahan plastik, mesin tekanan, alat mesin, jst; mesin leumpang dina mesin konstruksi, mesin konstruksi, agr ...
    Maca deui
  • Standar ieu henteu sayogi dina mobil! Hanjakalna, seueur jalma henteu terang kumaha ngagunakeunana

    Ayeuna yén pamilik mobil pastina henteu biasa ku Jack, éta parantos janten alat standar, Jack umumna didamel tina bahan waja paduan kualitas luhur, tibatan produk anu sami langkung awét, salaku jinis alat angkat anu biasa dianggo, pasihan titik derek luhur kirang, utamina dumasarkeun kana tuas ...
    Maca deui
  • Dupi anjeun nganggo jack leres nalika ngagentos ban?

    Ban cadang mangrupikeun bagian penting tina mobil, sareng jack mangrupikeun alat anu peryogi pikeun ngagentos ban. Anyar-anyar ieu, wartawan diajar dina wawancara, seueur supir anu henteu terang kumaha ngagunakeun jack, tapi henteu terang upami dina tempat anu salah sareng Jack bakal ngabahayakeun kendaraan. Anu langkung ageung tina ...
    Maca deui
  • Prinsip rengkuh hemat usaha

    Sakumaha sadayana terang, kaseueuran ban ban otomotif naha perakitan sareng pembongkaran sareng pangropéa, salian ti téknologi anu aya dina rengkuh rengkuh pneumatik nyaéta kunci mérek sareng bukaan stop kontak anu murni mékanis, henteu cekap dianggo henteu adaptasi sareng ban mobil ...
    Maca deui
  • Jacks dipaké nalika mobilna ditusuk?

    1, sateuacan dianggo kedah parios naha bagian normalna. 2, panggunaan patuh anu ketat kedah janten parameter utama dina bekelna, henteu kedah kaleuleuwihan ultra-tinggi, atanapi nalika jangkungna angkat atanapi angkat tonnage langkung seueur tibatan dibekelan tina luhur silinder bakal janten tumpahan minyak anu serius. 3, ...
    Maca deui
  • Jiaxing: ékspor kualitas Jack harga stabil stabil sateuacan Méi, paningkatan 20%

    Jack mangrupikeun produk mékanis sareng listrik listrik ékspor tradisional di Jiaxing. Éta ngagaduhan ciri prosés saderhana, ambang handap, skala operasi alit sareng tingkat klaster industri anu luhur. Kamari (7 Juni), reporter ti pamariksaan kaluar-kaluar Jiaxing sareng Quarantin ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2