Tentang Kami

ngeunaan

SAHA Kami?

Haiyan Jiaye Mesin Alat Co, Ltd didirikeun taun 2003. Kami sacara profésional dina ngahasilkeun sareng ngajual rupa-rupa alat angkat: jack hidraulik, alat pangropéa otomatis, alat perbaikan motor, sareng alat otomotif sanés.

TEAM kami

Haiyan Jiaye - jasa kualitas pikeun anjeun

Kualitas urang

Kami meunang Accreditation jaminan Asuransi ISO9001 sareng kaseueuran produk urang ngagaduhan sertipikat CE.

Téknologi urang

Produk kami diekspor ka seluruh dunya. Ku taun pangwangunan, ayeuna urang janten panalungtikan, eksplorasi, ngahasilkeun sareng perdagangan ka luar negeri babarengan.

Tujuan kami

Kapercayaan perusahaan urang "kualitas heula, inovasi téknis, jasa anu saé, sareng pangiriman gancang".

Pausahaan kami aya di Zona Pangembangan Ékonomi Haiyan, Propinsi Zhejiang, anu caket di Sasak Hangzhou Bay. Kami di tengah Shanghai, Hangzhou sareng Ningbo. Angkutan di dieu gampang pisan. Kami tulus ngabagéakeun para pelanggan pikeun nganjang perusahaan kami. Percanten ka kami, kami pilihan anu pangsaéna!

INGAN BISA NAWANGKEUN ING?

2 (2)
3

Tujuanana kami nyaéta ngadamel merek kelas luhur, produk kelas luhur sareng jasa kelas luhur di antawis pesaing kami

2

Pikeun nyayogikeun anjeun nganggo hidraulik, alat pangropéa otomatis, alat perbaikan motor sareng alat-alat otomatis anu sanés.

1

Tempatna di Zona Pangembangan Ékonomi Haiyan, Provinsi Zhejiang, padeukeut jeung Jambatan Hangzhou Bay, angkot anu gampang

KASIH DIRI KASAHA

Haiyan JIAYE gaduh 17 taun pangalaman dina industri suplai ranté alat alat mékanis, hayu urang terang ngeunaan anjeun Peryogi langkung saé. Urang tiasa nyayogikeun solusi pangabutuh sareng dukungan pikeun nyumponan kabutuhan anjeun ti daérah anu béda. Mangga wartosan kami di:

Tel: + 86-573-86855888 E-mail:  jeannie@cn-jiaye.com