Taros Kami

f7c687a9

Alamat

No.699 Jalan Yintan, Zona Pangembangan Ékonomi Haiyan, Jiaxing, Provinsi Zhejiang.

Telepon

+ 86-573-86855888

+ 86-573-86851999

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami