Standar ieu henteu sayogi dina mobil! Hanjakalna, seueur jalma anu henteu terang ngagunakeunana

12312

Ayeuna yén pamilik mobil pasti teu biasa sareng Jack, éta parantos janten alat standar, Jack umumna didamel tina bahan baja alloy bermutu kualitas luhur, tibatan produk anu langkung awét, salaku jinis alat angkat anu biasa dianggo, nyayogikeun titik bango luhur rendah, utamana dumasar kana prinsip uas beurat, ku kituna tiasa dianggo sacara lega dina sagala rupa kaayaan. Pikeun anu énggal, anu robih heula roda cadang pasti tiasa janten tangtangan, janten kumaha jack kedah dianggo?

Aya dua jinis jacks umum, nyaéta nyaéta rak jack, anu séjén nyaéta struktur herringbone sareng struktur inten. Séjénna nyaéta jack screw. Nalika urang nganggo jack, urang mimiti kedah nyetél kendaraan, pikeun ngindarkeun mobil éta henteu stabil, dibeungitkeun, nganiaya jalma. Dina titik ieu, urang henteu tiasa malire langkah-langkah peringatan kaamanan anu perlu, atanapi pikeun nempatkeun segitiga peringatan dina mobil saatos jarak anu aman.

Nalika kami nganggo jack, urang kedah nengetan taneuh, sajauh anu mungkin pikeun milih cocog pikeun jack taneuh beroperasi. Upami mobil aya dina taneuh anu lembut sareng teu aya jalan pikeun mendakan jalan teguh sareng datar pikeun ngalereskeun jalak, urang tiasa nempatkeun dukungan anu ageung sareng keras di handap nangka. Dina waktos anu sami, dina pamakean Jack, urang ogé kedah nengetan beurat maksimal tina jack, upami aya kakuatan ngadukung henteu cekap, tumuju kacilakaan.

Masing kandaraan dilengkepan ku jaket pikeun ngadukung, angkat bagéan Jack kedah didukung ku sasih panyokong, sabalikna hese pikeun ngamankeun kendaraan, tapi ogé gampang ngarusak Jack, ruksak langkung serius atanapi bahkan. Ngan bisi, nalika urang nganggo nangka, urang tiasa nempatkeun ban cadang dina mobil kanggo usum hujan.

Dina prosés nganggo jack, operasi angkat kedah ajeg sareng lambat. Kusabab upami urang angkat gaya operasi gancang teuing, éta bakal gampang nampi Jack deformasi bahkan henteu nganggo scrap.


Waktu pos: Nov-23-2019