Pabrik pabrik China Trolley Jack FL0205 sareng pabrik | Jiaye

Troli Jack FL0205

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: Trolley Jack

Bahan: tuangeun beusi grafit spheroidal, Q235 Seueur digulung lambaran

Kamampuh: 2 dugi ka 2.5T

Beurat net: 5.5-12.5KG

Packing: 2-2.5T: Batin - Box Box / PVC Box

Waktu Pangiriman: 30-45days saatos nampi deposit anjeun


Jinis Produk

Produk Tag

Ngaran Produk: Trolley Jack

Bahan: tuangeun beusi grafit spheroidal, Q235 Seueur digulung lambaran

Kamampuh: 2 dugi ka 2.5T

Beurat net: 5.5-12.5KG

Packing: 2-2.5T: Batin - Box Box / PVC Box

Waktu Pangiriman: 30-45days saatos nampi deposit anjeun


  • Saméméhna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami